Asics løbesko til damer og herrer i alle aldre!

Stort udvalg af Asics løbesko, der henvender sig til løberen og sporstudøveren, som vil have en optimal komfort og fodsål.  

Slå flere lån sammen til et samleån hos samme udbyder

Et samlelån er noget, der er blevet rigtig populært de seneste år. Bliv hurtigere gældfri med en lavere samlet rente, når du samler flere lån til et lån. Læs mere her.

Ansøg om et lån hos Lendo

Lendo formidler samlelå, privatlån og billån. Det er helt gratis og uforpligtende at benytte Lendo, så lån penge allerede i dag lige her. 

BOXIT - et professionelt firma

Søger du et professionelt flyttefirma? Så vælg BOXIT, hvor du kan få fleksibel flytning og sikker opbevaring i en og samme løsning.

Billige lån med Tjeklån

Hvis du er på udkig efter billige lån, så tag et kig på Tjeklåns hjemmeside. Tjeklån har nemlig gjort søgeprocessen meget nemmere for dig, sådan du nemt kan finde et lån der passer til dine behøv.

Kom og spil basket! Virum Basketball Klub er en klub, som har været med i eliten af dansk basket lige siden klubben blev stiftet i 1957. Både seniorer og ungdomshold har vundet Danmarksmesterskaber og Pokalsejre gennem årene. 


I Virum Basketball Klub var vi blandt de første klubber med mini - og micro-hold (for de 7-10 årige) og var også blandt de allerførste, der indførte nano-basket som er basket for 5-6 årige. Derudover har Virum Basket hold på både drenge og pige siden helt op til ung senior årene. 


Mange af ungdomsholdene spiller i landets bedsterækker og får respektable placeringer i både sæsonturneringerne og i pokalturneringerne.


På disse sider finder du aktuelle og relevante informationer om Virum Basketball Klub.

Nyttige links

Virum Basketball Klub - Wikipedia

https://da.wikipedia.org/wiki/Virum_Basketball_Klub

Basketball i DGI

https://www.dgi.dk/basketball

Link til MVP official

https://official.mvpapp.dk/live.php

Danmarks Basketball Forbund

https://basket.dk/

Følg os på instagram

Følg os på facebook