Klubnyheder

Virum Basketball Klub søger flere nye trænere

22.05.2023


Er du vores nye basket coach og inspirator i Virum Vipers? Eller kender du den oplagte kandidat?

 

Vores klub er i vækst, og vi opruster på det sportslige område – senest med ansættelsen af basketprofilen Pascal Colman som sportschef i klubben fra 1. august 2023. Pascal skal stå i spidsen for den sportslige retning i klubben, hvor han blandt andet skal udarbejde en sportslig linje og samarbejde med klubbens øvrige trænere og bestyrelsen omkring spillerudvikling samt rekruttering, ansættelse, udvikling og fastholdelse af klubbens trænere.

 

Lige nu søger vi flere nye trænere til både drenge- og pigehold til den kommende sæson, så her er en god mulighed for at blive en del af en klub i udvikling – med både udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig løn. Vores hold træner typisk to-tre gange om ugen, og der er kampe både i Mesterrækken og Grand Prix. Hvis du har mulighed for at træne flere hold, er det også en mulighed.

 

Dygtige og inspirerende trænere er en helt afgørende forudsætning for os. Vi håber derfor at høre fra dig. Det er en fordel, hvis du har deltaget i formelle baskettrænerkurser – eller alternativt kurser og erfaring fra andre roller med træning og udvikling af unge. Mangler du de formelle kurser, men kan genkende alt andet, så kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne.

 

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ”tippe” andre gode coach-emner du kender! Vær opmærksom på at en ren børneattest er et naturligt krav.

 

Spørgsmål og ansøgninger sendes til bestyrelse@virum-basket.dk, og vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!